Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalyalı çocuklara karne armağanı olan 2.Avrupa Çocuk Filmleri Festivali başladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ortaklaşa düzenlediği 2.Antalya Çocuk Filmleri Festivali başladı. Antalya Kültür Merkezi'nde 'Paris'te Çılgın Macera' filminin gösterisiyle başlayan festivalin açılışına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da katıldı.
Festivalin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, çocuklara, "Sıkı bir eğitim dönemi geçirdiniz, çalıştınız ve güzel bir eğlenceyi hak ettiniz. Büyükşehir Belediyesi bu etkinlikleri sizin için düzenliyor. Bunun arkasından bir tiyatro etkinliği gelecek. Bu etkinliğe de bekliyoruz. Yarıyıl tatilini güzel geçmesini diliyorum. Hepinize iyi eğlenceler" dedi. Başkan Akaydın, daha sonra çocuklarla birlikte 'Paris'te Çılgın Macera' filmini izledi.
28 Ocak2 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliklerde Antalyalı çocuklar birbirinden güzel filmleri izleme fırsatı bulacak. Film gösterimleri Antalya Kültür Merkezi, Yenimahalle Kültür Merkezi, Aksu Atatürk Çocuk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Altı gün boyunca tüm gösterimler ücretsiz olacak.
(SK-Y)

28.01.2013 16:42:18 TSI

Editör: Wan Haber