Van 1. Amatör kümede mücadele eden, hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen 1974 Vanspor, 12 puanla yoluna devam ediyor.

Geçmiş de Vanın sporuna ve Vanspor’a emek veren destek verenleri ziyaret etmeye devam eden 1974 Vanspor kulübü yöneticileri, bu kezde,Tamer Adıgüzel ve Muammer Adıgüzel kardeşleri ziyaret ettiler. Geçmişte Vanspor’da yöneticilik yapan Adıgüzel kardeşlere, ziyaret esnasında, isimlerinin yazılı olduğu kırmızı siyahlı forma hediye eden kulüp yöneticileri, ziyaretlerin devam edeceğini dile getirdiler. 1974 Vanspor kulübünün bu jesti karşısında duygulanan Adıgüzel kardeşler, her zaman vanın sporuna destek olmaya hazır olduklarını dile getirerek, 1974 Vanspor kulüp yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

1974 Vanspor kulübü sportif direktörü Turgay Karatekin, ziyaretlerimiz devam edecektir. Geçmişte bu ilin sporuna emek veren destek veren herkese ulaşarak unutulmadıklarını onlara göstermek için çalışmalarımızı ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz diyen Karatekin, bu çerçevede Adıgüzel kardeşlerde her zaman bu ilin sporuna destek olmuşlardır. Bizleri kırmayıp kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. (BÖLGE GAZETESİ)

Editör: Wan Haber