Puan kaybına tahammülü olmayan Kırmızı Siyahlılar Edremitspor karşısında üç puan için mücadele edecek. Kırmızı Siyahlılar Edremitspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör İbrahim Koç, nezaretinde sürdürdü.

Teknik Direktör Koç, antrenman sonrasında, gazetemize yaptığı açıklamada son haftalardaki performansın memnun edici olduğunu, geçen hafta 3-1 kaybettikleri Yolspor maçında dahi takımın sergilediği performansın memnuniyet verici olduğunu da sözlerine ekleyerek, takımda kazanılan özgüven ve moral motivasyonun futbolculara olumlu yönde yansıdığına dikkat çekti.

"Puan kaybına tahammüllümüz yok"

Artık puan kaybına tahammülleri kalmadığını dile getiren Koç, "Çok zor maç olacak. play-off hedefindeki rakiplerimizle oynuyoruz. Bu maç bizim için ne kadar önemliyse Edremitspor için de o kadar önemli. İki takımda sahaya 3 puan için çıkacak. Bizim artık puan kaybına tahammülümüz yok. Takım olarak iyi durumdayız. Futbolcularım bu ve bundan sonraki maçlar için olayın bilincindeler. Çok iyi hazırlandığımız bu maçta sakat ya da cezalı oyuncumuzun olmaması bizim için avantaj" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Vansesi Gazetesi

Editör: Wan Haber