İzmir'de, dershaneye gitmesi için babası tarafından uyandırıldığında başının çok ağrıdığını söyleyerek tekrar uyuyan ve kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki Medet İnegöl'ün cenazesi toprağa verildi.
Karabağlar Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazına, Medet'in sınıf arkadaşları ve komşuları katıldı. Yağmur altında saatlerce bekleyen arkadaşları, Medet'i gözyaşlarıyla uğurladı.
Olay, dün saat 09.00 sıralarında, Karabağlar İlçesi Eskiizmir semtinde bir evde meydana geldi. İsmail İnegöl, Karabağlar Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi oğlu Medet İnegöl'ü, üniversite sınavına hazırlık için devam ettiği dershaneye gitmesi için erken saatte uyandırdı. Ancak, Medet İnegöl, babasına başının çok ağrıdığını ve bu nedenle dershaneye gitmek istemediğini söyleyip tekrar uyudu. Bir süre sonra durumunu kontrol için tekrar odaya giren ailesi, liseli genci hareketsiz bulunca şok yaşadı. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Medet İnegöl, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşama döndürülemedi. Acil Servis'te doktorların ilk kontrollerinde, Medet İnegöl'ün doğuştan kalp damarlarının kalın olduğu belirlendi.
Liseli genç, bugün ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Buca Yukarı Mezarlığı'nda toprağa verildi.
(BK-HO-Y)

08.02.2013 16:40:26 TSI

Editör: Wan Haber