Konya'da bir kadın, kiracısının 16 yaşındaki oğlu tarafından bıçakla boğazı kesilerek yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Pirebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ev sahibi Fatma Karaşahin (56) ile karşı dairedeki kiracısı Kadriye Ceylan'ın oğlu M.K. (16) girişte karşılaştı. Henüz belirlenemeyen nedenden dolayı çıkan tartışmada M.K., ev sahibi kadının boğazını bıçakla kesmeye başladı. Bu sırada M.K'nin anneannesi Ayşe Ceylan olayı görerek müdahale etmek istedi ama yetersiz kaldı. O sırada işten gelen anne Kadriye Ceylan oğlunun ev sahibini bıçakla kestiğini görünce müdahale etti. M.K. evin arka kısmından kaçarken, Kadriye Ceylan'ın çağırdığı ambulansla yaralı kadın Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Yaralının olay yerinden hastaneye götürülmesinin ardından oğlunun, ev sahibini kestiğini gören ve müdahale eden anne Kadriye Ceylan şok geçirdi. Donup kalan kadın çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Torununu ev sahiplerinin boğazını keserken gören anneanne Ayşe Ceylan ise, "Ben müdahale etmek istedim, beni korkuttu. İçeri kaçtım. O sırada kızım geldi ve pencereden dış kapının anahtarını verdim o müdahale etti. Nasıl olduğunu, neden olduğunu bilmiyorum" dedi.
Suç aleti bıçağa el koyan polis, şüpheli M.K'nin yakalanması için çalışma başlattı.
(HİV-İP-ÖZ-Y)

03.01.2013 17:43:06 TSI

Editör: Wan Haber