Adıyaman Belediyesi birçok eski hizmet aracının Makine Kimya Endüstrisi'ne devrini yaparak, gerekli olan araç ve gereçlerin donanımını satın alma yoluyla gerçekleştirdi.
Adıyaman şehir merkezinde alt ve üst yapı çalışmalarının aksamadan devam etmesini sağlayacak olan 16 yeni hizmet aracı görkemli bir tanıtımla hizmete başladı.
Eski araçların hem tamirat hem de yakıt bakımından dolayı belediyeye büyük bir yük getirmekte olduğunu kaydeden Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, eskiyen araçların Makine Kimya Endüstrisi'ne devredildiğini ve yerine yeni hizmet araçlarının satın alma yoluyla alınarak hizmete sunulduğunu belirtti.
Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Büyükaslan şunları söyledi:
"Adıyaman Belediyesi olarak halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için yeni almış olduğumuz hizmet araçlarımızı tanıtıma sunduk. Araçlarımız yapmış oldukları şehir turunun ardından 22 Ocak tarihinden itibaren çalışmalarına başladı. 2004 yılında seçildiğimiz günden bugüne kadar, sürekli değişen, büyüyen, gelişen Adıyamanımıza hizmet edebilmek için bir araç parkımıza göz attık ve baktık ki araç parkımız yeterli değil. Elden çıkmış olan veyahut bize maliyeti pahalı olan eski araçların tümünü Makine Kimya Endüstrisi'ne devrettik onlara sattık. Ondan sonra yeni araç alımına başladık. İş makinelerimizi daha önce almıştık ve hizmete sunmuştuk. Bugün hizmete sunacağımız 3 adet Ford Connect hizmet aracı, 6 adet Mercedes damperli kamyon, 1 adet Mercedes asfalt yama robotu, 1 adet vidanjör robotu, 1 adet çöp toplama kamyonu, 1 adet küçük silindir, 2 adet mini yükleyici, 1 adet dispiratör alarak şehrimizin hizmetine sunacağız. Bugün hizmete sunacağımız 16 araç ile birlikte 2004'ten bugüne kadar almış olduğumuz toplam araç sayısı 81 oldu. Böylece hem makinelerimizi hem iş makinelerimizi yeniliyoruz ve yanı sıra kaliteli ve hızlı hizmet sunmak için yola devam ediyoruz. Adıyaman Belediyesi durmuyor, Adıyaman Belediyesi çalışıyor. Bizim dönemimizden önce yılda 6 ay çalışılırdı. Fakat 2004'ten bugüne yılın 12 ayı, yani senenin 365 günü gece gündüz demeden ve durmadan bütün ekiplerimizle Adıyamanımıza hizmet ediyoruz. Almış olduğumuz bu araçlar Adıyamanımıza hayırlı olsun, yapacağımız hayırlı hizmetlere vesile olsunlar diyorum. Durmak yok hizmete devam" dedi.
(CK-SO-Y)

23.01.2013 17:17:53 TSI

Editör: Wan Haber