Malatya'da 15 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olan anne, yıllar önce kendine söz verdiğini belirterek, "Bir gün çocuğum olursa şalvarıma sarıp evime götüreceğimi söylemiştim. Hiçbir hazırlık yapmadım. Çocuğumu şalvarıma sardım ve böyle eve götüreceğim" dedi.
Remziye-Murat Şener çifti, uzun yıllar yaşadıkları çocuk hasretini 15 yıl sonra dindirdi. 35 yaşındaki anne Remziye Şener, "Çocuğum olursa şalvarıma saracağım" şeklindeki sözünü yerine getirdi ve 1 Şubat'ta doğan Zeynep adlı bebeğini şalvarına sardı.
Remziye Şener'in çocuk sahibi olmasında büyük katkısı olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Fethiye Ersan, 35 yaşındaki anneye mayısta uygulama yaptıklarını ve elde edilen neticenin herkesi çok sevindirdiğini söyledi.
Her hasta için özel bir tedavi programı uyguladıklarını kaydeden Ersan, "Remziye Hanım'la heyecanla uygulamanın sonucunu bekledik. Sonucu elde ettikten sonraki o heyecanımız ve yaptığımız kutlama asla unutulmaz. Bizim için 35 yaş çok önemli bir yaş değil ama bu yaşta umutsuzluğa kapılmış, tedaviye cevap vermemiş olması nedeniyle hastamızda, 'Artık benim çocuğum olmayacak' korkusu vardı. Bunları yıkmak ve daha sonra da umutları yeşertmek kolay olmadı. Neticede de tedavimizi böyle bir güzellikle tamamlamış olduk" dedi.
15 yıl sonra çocuk sahibi olan Remziye Şener ise uzun yıllar tedavi gördüğünü ifade ederek, doktor Fethiye Ersan'dan aldığı pozitif enerjiyle çocuk sahibi olduğunu söyledi.
Bebeğini şalvarına sarmasıyla ilgili de bir açıklama yapan Şener, "Bir gün çocuğum olursa şalvarıma sarıp evime götüreceğimi söylemiştim. Hiçbir hazırlık yapmadım. Çocuğuma elbise de almadım. Çocuğumu şalvarıma sardım ve böyle de eve götüreceğim" diye konuştu.
(FD-GS-Y)

02.02.2013 17:18:42 TSI

Editör: Wan Haber