KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta, bir hafta önce okula gitmek için evden ayrılan lise öğrencisinden haber alınamıyor. Fabrikada işçi olarak çalışan Baba Ahmet ve Anne Güldane Küçüktüfekçi çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan 15 yaşındaki Mislina Küçüktüfekçi'den bir haftadır haber alınamıyor. Aile, kızlarının hayatından endişe ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Gülizar Şamil Aktaş Kız Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Mislina Küçüktüfekçi, 20 Kasım Salı günü Şehit Evliya Mahallesi, Şehit Abdullah Çavuş Caddesi'ndeki evlerinden, "Ben okula gidiyorum" diyerek çıktı. Okul çıkışı Mislina'nın eve dönmemesi üzerine baba ve anne polise başvurup, kızlarının kayıp olduğunu, telefonuna ulaşılamadığını bildirdi. Ancak aradan bir hafta geçmesine rağmen kızlarından haber alamayan Küçüktüfekçi çifti, Mislina'nın uyuşturucu tacirlerinin tuzağına düşmesinden endişe ediyor.

Kızının fotoğrafını da yanına alarak sokak sokak gezen Anne Güldane Küçüktüfekçi, "Kızımın bulunması için yetkililerden yardım istiyorum." dedi. Kızının evden ayrılışını göz yaşları içerisinde anlatan Küçüktüfekçi, "Geçen hafta okula diyerek evden çıktı. Akşam en geç 6'da eve dönerdi. O gün gelmedi. Kendi imkanlarımızla biraz aradık. Daha sonra polise haber verdik. Kızımın Göksun'da görüldüğü haberini aldık. Biz de Göksun'a giderek, oradaki karakolda 4 gün kaldık. Fakat hiçbir netice alamadık. Her yerde onu arıyorum. Gören olursa Allah rızası için polise haber versin. Kızımın hiç bir kötü alışkanlığı yoktu. Mislina yavrum, kendi isteğinle gittiysen ya da kaçırıldıysan ne olur geri dön." diye konuştu.








CİHAN

Editör: Wan Haber