1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Denizlispor karşısında beklentilerin dışında yüksek bir arzuyla mücadele ettiklerini söyledi.
Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray'ı saf dışı bırakmasıyla gündeme gelen, yer aldığı A Grubunda ise ortaya koyduğu futbolla beğeni toplayan 1461 Trabzon takımı PTT 1. Lig'in 2. yarısına galibiyetle başlamanın keyfini yaşıyor. Denizlispor karşısında 3 puanı attığı 3 golle alan bordo-mavili ekip kupada Sivasspor müsabakasını düşünmeye başladı.
1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, başlangıçların her zaman zorlu geçtiğini belirterek, "Denizlispor müsabakasının zor geçeceği endişesi vardı. Öylede başladık. Düşündüğümüzden daha kısa sürede golleri bulmamız bizim daha etkili oynayacağımız ve daha rahat oynayacağımız düşüncesini bizde oluşturmuştu. Ancak tempomuz düştü rakibe uygun davranmaya başladık. Bu tehlikeli bir durum oluşturmaya başladı ve buna birde kaçan goller eklendi. 3 golü bulduktan sonra rahatlama oldu. Kupa'da karşılaştığımız Ziraat Türkiye Kupası sonrası toplumun bizim daha düşük bir performans sergileyeceği yönünde bur düşüncesi vardı. Beklentilerin dışında daha yüksek bir arzu ile mücadele ettik. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.
1461 Trabzon takımının saha sonuçlarına endeksli bir takım olmadığını belirten Akçay, "Biz mücadelemizle, ortaya koyacağımız oyunla ön planda olmak istiyoruz. Bunları sergilediğimiz zaman sonuçların da iyi olacağını düşünüyorum. Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk puanımızı Sivasspor karşısında aldık. Bu kez rakibimizle deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçta da her maçta olduğu gibi bütün gücümüzü ortaya koyarak mücadele edeceğiz" diye konuştu.
(GÖK-RFK-S)

20.01.2013 10:55:31 TSI

Editör: Wan Haber