1461 Trabzon Kulüp Başkanı Suat Şen, oynadıkları futbol ve ortaya koydukları mücadeleyle puan alma sıralarının geldiğini belirterek Sivasspor karşısında futbolun ön plana çıkacağı keyifli bir maç izlettireciklerini söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. Haftası'nda sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan 1461 Trabzon grup maçlarındaki ilk galibiyetini Sivasspor karşısında almak istiyor. Kupa'da Galatasaray'ı devirerek gruplara kalma başarası gösteren 1461 Trabzon ilk iki hafta Bursaspor ve Fenerbahçe karşısında sıfır çekti. 3. hafta da sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan bordo-mavili takım taraftarı önünde ilk galibiyetini alarak puanla tanışmak istiyor.
1461 Trabzon Kulüp Başkanı Suat Şen, oynadıkları futbol ve ortaya koydukları mücadelenin puan alma ve gol atma sıralarının geldiğini gösterdiğini ifade ederek, "Oynadığımız futbol ve ortaya koyduğumuz mücadeleyi herkes takdir ediyor. Tecrübesizliğimiz nedeniyle şansız şekilde grup maçlarında istediğimizi alamadık. Sivasspor maçı futbolun ön plana çıkacağı bir maç olacağını düşünüyorum. İzleyenlerin keyif alacağı bir maç olacağını söyleyebilirim. Grup maçlarındaki ilk gollerimizi ve ilk puanımızı alacağımızı düşünüyorum. Takımımızda Fenerbahçe maçından kaynaklanan her hangi bir moral bozukluğu yok. Oyuncu arkadaşlarımızın durumu gayet iyi "diye konuştu.
(GÖK-ÖS-S)

15.01.2013 10:55:05 TSI

Editör: Wan Haber