1461 Trabzon Kulüp Başkanı Suat Şen, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda eşleştikleri Galatasaray karşısında kendilerine yakışan bir mücadele ortaya koyacaklarını söyledi.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki kulüp binasında basın mensuplarına kurayı değerlendiren Şen, kuraya seri başı olarak katılmadıklarını belirterek, "Zaten 8 tane seri başı takım vardı ve bunlardan biri de Galatasaray'dı. Bize de Galatasaray çıktı. Pozitif olarak bir futbol kentinin takımı olan 1461 Trabzon, Türkiye'deki en güzel en yeni yapılan futbol arenasında Galatasaray ile bir mücadele yapacak. İnanıyorum ki 1461 Trabzon takımı elinden geleni yapacaktır. Turu geçebilir, kaybedebilir bunlar futbol içinde olan şeylerdir. Ama sahada kendine yakışan mücadeleyi yapacağından herkes emin olabilir'' ifadelerini kullandı.
Galatasaray'ın oyuncu kalitesi yüksek bir takım olduğunu ve Türkiye liginin lideri konumunda bulunduğunu belirten Şen, sözlerini şöyle tamamladı, "Dün akşam da Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükseldiler. Sadece bütün Türkiye değil bütün Avrupa da Galatasaray'ın kalitesinin belli bir seviyede olduğunu kabul ediyor. Ama biz işin o tarafına bakmıyoruz. Karşımızda Türkiye liglerinin iyi bir rakibi var. Biz de iyi rakip olduğumuzu düşünüyoruz. Futbolun kuralları içinde ne yapmak gerekiyorsa nasıl bir mücadele etmek gerekiyorsa bunu yapacağımıza dair eminim. Ama sonucun ne olacağını hepimiz göreceğiz. Şu anda sonuca ilişkin bir yorum yapmak yanlış olur" dedi.
(GÖK-EYB-S)

06.12.2012 13:57:37 TSI

Editör: Wan Haber