İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon, kamp çalışmalarını bugün tamamladı.
Ziraat Türkiye Kupası grup maçında 13 Ocak'ta sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan bordo-mavili takım, Belek'teki son çalışmasını bu sabah gerçekleştirdi. Papillon Belvil Oteli'nin sahasında gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, kamp çalışmalarını değerlendirdi. Antalya'da 3 hazırlık maçı oynadıklarını ifade eden Akçay, "Kupa ve ligi birlikte götüreceğimiz döneme giriyoruz. Dolayısıyla taktik olarak bazı formatları geliştirmek için fırsat bulduk. Seviyemizi de bir kat daha yükseltmemiz gerekiyordu. Onunda altyapısını oluşturduk. Bana göre yararlı bir kamp dönemi geçirdik. Mental ve fiziksel olarak imkanlarımız doğrultusunda bir noktaya geldiğimizi düşünüyorum. Ama bunun sahaya yansıması nasıl olur, onu da hep birlikte göreceğiz" dedi.
Takımın başarılı futbolcularından Yusuf Erdoğan da güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Çok iyi çalıştık. Burada güç topladığımıza inanıyorum. Artık maç haftasına girdik. Tek düşüncemiz şu anda Fenerbahçe maçı. O maçı da en güzel şekilde atlatıp, lige güzel başlamak istiyoruz" diye konuştu.
(EYB-RFK-S)

08.01.2013 10:40:17 TSI

Editör: Wan Haber