1461 Trabzon, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5. Hafta karşılaşmasında sahasında ağırladığı Bursaspor ile golsüz berabere kaldı.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Kupada belirleyici takım gibi olduk. Sorumluluğumuz yüksekti. Bursaspor ile eşit pozisyonlar yakaladık. Ortada herkesin saygı duyacağı bir mücadele vardı. Takım olarak kupadan çok şey kazandık. Bunu ligde yansıyarak başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu.
1461 Trabzonlu oyuncu Barış Memiş ise, "Biz çıtayı yükselttik. Fenerbahçe'yi elimizden kaçırdığımızı düşünüyorum. Ne kadar bizi yıldırmaya çalışsalar da son yıllarda müthiş arkadaşlık ortamı var. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Kaleci Fatih Öztürk ise "Dün bizden ayrılan Sercan Kaya ve Eren Albayrak'a futbol hayatlarında başarılar diliyorum. Canımızdan can gitti. Kupadan elenmek çok önemli değil. Bu tesadüf değil. Teknik bir kadromuz var. Bize verdikleri öz güven sayesinde çok farklı yerlere geldik. İnşallah birkaç ay sonra çok farklı yerlerde göreceğiz. Futbol değişen bir şey. Bizde artık sil baştan gitmek istiyoruz. PTT 1. Lig'inde de yeteneklerin olduğunu göstermek istiyoruz. Dün Sercan ve Eren arkadaşlarımız gittiğinde hüngür hüngür ağladılar. Öyle bir arkadaşlık kurduk. Birbirimizin canı olduk. Sevgi ve arkadaşlık ile oluyor bu iş. Bizim tek amacımız sadece Süper Lig yok PTT 2. Lig'de var bunu göstermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

BURSASPOR CEPHESİ
Bursaspor Teknik Direktörü Ersel Uzgur ise "Kazanmak istediğimiz bir maçta berabere kaldık. Futbolcularımı kazanma hırsından dolayı kutluyorum. Kupadaki 8 takımın işi çok zor. 3 günde bir maç oynanıyor" şeklinde konuştu.
Kaptan Ömer Erdoğan ise, "Maçla ilgili fazla bir şey söylemek içimizden gelmiyor. Çok verimli olamadık. 1461 Trabzon'u mücadelesinden dolayı kutluyorum. Zor bir dönemdeyiz. İnşallah önümüzdeki Galatasaray maçı başlangıç olur. Bu maçtan galibiyet ile ayrılarak, çok farklı hava yakalayabiliriz" dedi.
Zor bir dönemde olduklarını ifade eden Murat Yıldırım ise, "Zor bir dönemdeyiz. Bu maçı galip gelmeyi istiyorduk ama olmadı. İyi mücadele ettik. İnşallah Galatasaray maçında üç puanı alırız. Galatasaray maçında alacağımız galibiyetin ligde daha iyi yerlere taşıyacağını düşünüyorum" diye konuştu.
(MA-MFS-MFS-S)

29.01.2013 22:14:58 TSI

Editör: Wan Haber