Bursa'da 14 yaşındaki bir lise öğrencisi, kendisini oturdukları evin merdiven boşluğuna asarak intihar etti. 10 yıl önce babası kazada ölen gencin 2 ay önce de ağabeyini kaybettiği iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Hacıvat Mahallesi'nde meydana geldi. Lise birinci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki M.C.A., üvey babasına okuldaki bir kız arkadaşına aşık olduğunu anlattı. Oğluna nasihatte bulunan baba H.A., "Liseyi bitirene kadar kız işlerini bırak. Defter kalem senin arkadaşın olsun" dedi. Babasının sözlerinden etkilenen M.C.A., ertesi gün eve gelip artık sadece kendini derslerine vereceğini söyledi. Akşam saatlerinde M.C.A., evdeki misafirleri ağırlayan babasından izin alarak dışarı çıktı. Kendini merdiven boşluğuna asan gencin cesedini, evlerine dönmek isteyen üvey babasının misafirleri buldu.
Yıldırım Ticaret Meslek Lisesi'nde okuyan ve son derece başarılı bir öğrenci olan M.C.A.'nın vinç operatörü olan öz babası M.A.'nın 10 yıl önce bir kazada öldüğü, Adana'da oturan ağabeyi A.A.'yı (19) da 2 ay önce kaybettiği öne sürüldü.
İkinci evliliğini yapan annesi E.A. oğlunun hiçbir sıkıntısının olmadığını ifade ederken, savcılığın intiharla alakalı soruşturması sürüyor.
(OSM-MŞ-GS-Y)

11.12.2012 13:58:52 TSI

Editör: Wan Haber