Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Ahiler Köyünde ikamet eden 14 yaşındaki lise öğrencisi Zeynep Atlay'dan 8 gündür haber alınamıyor.
Alaplı ilçesine bağlı Ahiler Köyünde ikamet eden en son terminalde çalışan babası ile görüşen 14 yaşındaki lise öğrencisi Zeynep Atlay'dan 8 gündür haber alınamıyor.
Zeynep Atlay'ın annesi Emriye Atlay, 27 Kasım 2012 tarihinde kızının en son terminalde çalışan babasıyla görüştüğünü babasının yanından ayrılmasından sonra kendisinden haber alamadıklarını söyledi. Kızının hayatından endişe ettiğini belirten anne Emriye Atlay, "Kızım 14 yaşında lise öğrencisi en son terminalde çalışan babası Muzaffer Atlay ile görüşmüş ve yanından ayrılmış ondan sonra kendisi ile 1 Aralık 2012 tarihinde akşam saatlerinde gizli numaradan bizi arayarak iyi olduğunu söyledi. Kendisine eve ne zaman döneceğini söylediğimde geleceğini söyledi. Ama ağlamaklı bir ifadesi vardı. Yetkililerden kızımın bir an önce bulunmasını istiyorum. Hayatından endişe ediyoruz. Hepimiz üzüntü içinde onun sağ salim dönmesini bekliyoruz" dedi
(HH-SA-Y)

05.12.2012 15:25:23 TSI

Editör: Wan Haber