Acıbadem Ankara Hastanesi'nde dünyaya gelen Ayaz bebek, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, ailesine büyük bir mutluluk yaşattı. 12 yıllık evli olan Baytek çifti, ikinci bebeklerinin mutluluğunu sevgililer gününde yaşadı.
Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çeşitli etkinliklerle kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir heyecan da Acıbadem Ankara Hastanesi'nde yaşandı. Evliliklerinde 12 yılı geride bırakan Halide-Mehmet Baytek çifti, sevgililer gününde ikinci çocukları Mehmet Ayaz Baytek'i kucağına aldı. 12 yıl önce büyük bir aşkla evlendiklerini söyleyen Mehmet Baytek, eşi ile tanışmak için büyük bir çaba içerisine girdiğini belirterek, "Eşimle tanıştıktan sonra hiç ayrılmadık. Heyecanımız ise hala devam ediyor. Bugün de bu heyecanı oğlumuzla taçlandırdık" dedi. Eşini ilk gördüğü anda onunla evleneceğini düşündüğünü belirten Halide Baytek ise, 12 yıldır hiç ayrılmadan bugünlere gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 11 yaşındaki kızları Ecenaz'a kardeş getirmenin de büyük mutluluk olduğunu dile getiren Baytek çifti, her anı sevgililer günü gibi yaşadıklarını söyledi.
Acıbadem Ankara Hastanesi Yenidoğan Ünitesi ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Reyhan Erol, Ayaz bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini bildirerek, bebeğin 4 kilo 100 gram doğduğunu ve boyunun 52 santimetre olduğunu kaydetti.
(PS-YHY-Y)

14.02.2013 11:17:55 TSI

Editör: Wan Haber