Ankaralıların 14 Şubat Sevgililer Günü'nde buluşacağı Kuğulupark'taki 14 saatlik şenlik için geri sayım başladı. Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, vatandaşları 40 yıl aradan sonra yenilenen Kuğulupark'ta unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşamaya davet etti.
Ankaralıların 14 Şubat Sevgililer Günü'nde buluşacağı Kuğulupark'taki 14 saatlik şenlik için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi'nin Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'nun 1. derecede doğal sit alanı ilan ettiği Kuğulupark'ta yaptığı yenileme çalışmalarının ardından düzenlediği şenlik, saat 10.00'da başlayacak. 'Çankaya Belediyesi Halk Dansları Topluluğu' ve 'Bin Çocuk Korosu'nun sahne alacağı şenliğin resmi açılış töreni 16.00'da başlayacak. 'Hakim Bey' şarkısıyla milyonların sevgisini kazanan sanatçı Mehmet Erdem ise, 18.30'da başlayacak konserinde şarkılarını Ankaralılar için söyleyecek. Şenlik, 24.00'e kadar sürecek.
Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Çiğdem Toker'in yıllar önce Kuğulupark için yazıp bestelediği eserin de ilk kez dinleneceği şenlikte, Toker'in yanı sıra pek çok Kuğulusever de hazır bulunacak. V-Day Hareketi'nin tüm dünyada başlattığı "One Billion Rising/Bir Milyar Ayaklanıyor" kampanyası dahilinde 14 Şubat'ta dans edecek kadınların Ankara'daki buluşma adresi de Kuğulupark olacak.
Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, tüm Ankaralıları 40 yıl sonra yenileme çalışması yapılan parktaki şenlikte birlikte olmaya ve unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşamaya davet etti.
(BK-CC-Y)

11.02.2013 12:57:17 TSI

Editör: Wan Haber