Kütahya Simav ilçesinde iki çift, 12.12.2012 tarihinde evlendi. Bu özel tarihte nikah kıydırmak isteyen kadın, ameliyat olduktan sonra yattığı hastaneden nikah dairesine eşinin kucağında geldi.
Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesinde üç gün önce apandist ameliyatı olan Nurseda Akpınar 12.12.2012 saat 12.12'de nikah kıydırmak için Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın makam odasına eşi Ramazan Edemen'in kucağında geldi.
Özel bir gün olduğu için bugünü seçtiklerini ifade eden Nurseda Akpınar, "Büyük aşkımızın imzasını bugün attık. Bugün için aylar öncesinden randevu aldık. Mutluyuz" dedi.
Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın kıydığı nikah sonrasında odayı yine eşinin kucağında terk eden Nurseda Akpınar, "Şimdi yeniden hastanedeki odamıza dönüyoruz. Bu mutlu günümüzü unutmayacağız. Mutluluğumuza tanıklık eden nikahımızı kıyan Belediye Başkanımız Sayın Kasım Karahan'a da gösterdiği ayrıcalıktan dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.
Simav'da 12.12.2012 saat 12.12 çılgınlığına adını yazdıran Sibel Kayan ise, özellikle bugünü seçtiklerini söyledi. Randevuyu birkaç gün öncesinden aldıklarını ifade eden Kayan, "Böyle bir tarihi bir daha göremeyeceğimiz için seçtik. Buna benzer bir tarih 100 yıl sonra gelecek. Özel bir gün olması ve akılda kalması için seçtik" dedi.
Celil Bulut da, "Hatırlanması için gerçekten güzel bir tarih. Bizde nikah saatimizin 12.12 olmasını arzuluyorduk. Ancak bizden önceki çift saat konusunda bizim önümüze geçmiş. Onlar randevuyu önceden almışlar. Olsun. Bizim nikahımızı Belediye Evlendirme Memuru ve aynı zamanda Başkan yardımcımız Sayın Süleyman Özkan saat 12.20'de kıyıldı. Çok mutluyuz. Büyük aşkımızın imzasını bugün attık. Böylesine özel bir günün bizi birbirimize bağlayacağına, çok iyi bir aile kuracağımıza, harika bir eş olacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, "12.12.2012 saat 12.12'nin yeni evlenecek çiftlere şans getirmesini diliyorum. Umarım bir ömür boyu mutlu olurlar" dedi.
(MY-EFE-YHY-Y)

12.12.2012 18:21:14 TSI

Editör: Wan Haber