Erzurum'da 112 personeline iletişim becerileri semineri verildi. Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Derya Tellal verilen seminer sonunda kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, törende yaptığı konuşmada 112 personelinin işinin çok zor olduğunu belirterek, canı sıkılanın ve telefonunu denemek isteyenin 112'yi aradığını söyledi. Program sonunda İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik tarafından 112 personeline seminer veren İletişim Fakültesi hocalarından Doç. Dr. Derya Tellal'a plaket verildi.
Vançelik "Bu seminer 112 personeli için çok önemli. Çünkü personelimiz günde binlerce insanla muhatap oluyor. Ayrıca personelimiz her gün binlerce asılsız ihbarla uğraşıyor. Vatandaşımızdan rica ediyorum. Canı sıkılan, telefonunu denemek isteyen 112'yi aramasın. Çünkü başkalarının hakkına giriyorlar. Bizim amacımız insanlara yardım bu yüzden ihtiyacı olanlar 112'yi arasın yoksa asılsız ihbarlarla 112'yi meşgul etmesinler. Personelimize seminer veren Derya hocamıza da teşekkür ediyorum." dedi
İletişim Fakültesi hocalarından Doç. Dr. Derya Tellal "Böyle bir seminerde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Her alanda iletişim çok önemlidir. Özellikle çağrı alanında daha da önemlidir. Bu konuda sizlere yararlı bilgiler sunduysam ne mutlu bana." şeklinde konuştu.
(EMA-AT-Y)

21.12.2012 15:27:23 TSI

Editör: Wan Haber