Sosyal medya sitesi Reddit'teki açıklamaları ile bir anda ünlü olan ama kimliğini gizli tutan 'çift penisli' adam, şimdi de kitabıyla gündemde.

Çok nadir görülen ve tıpta "Diphallia" yani "çift penis" sendromlu adam, şimdiye kadar 1000 kadın ya da erkekle cinsel ilişkiye girdiğini belirtti.

Anılarını "İki Penisli Yaşamım" başlığıyla kitaplaştıran 25 yaşındaki adam, "biseksüel" olduğunu ifade ediyor.

Ünlü müzik dergisi Rolling Stone konuşan iki penisli adam, kitap yazma fikrinin nasıl doğduğunu şu sözlerle aktardı:

"Reddit'e iki penisim olduğunu yazdıktan sonra bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen meraklı, kadın ve erkek çok insan olduğunu gördüm. Her gün onlarca mesaj alıyorum. İnsanların bu merakını gidermek için anılarımı yazmanın iyi bir fikir olacağını düşündüm."

Şimdiye kadar "Diphallia" sendromu yaşayan kimseyle karşılaşmadığını belirten 25 yaşındaki adam, böyle bir sorunu olanlara, "Kendinizi sevin ve bu durumu kabul edin" tavsiyesinde bulunuyor.

Diphallia yani  çift penisli olarak doğan adam 1609 yılından beri görülen 1000'inci vaka.  Diphallia 6 milyon erkek bebekten yalnızca birinde görülme oranına sahip. Kimliğini asla açıklamayı düşünmediğini söyleyen adam, "Eğer kimliğimi açıklarsam o andan itibaren ben sadece 'çift penisli adam' olacağım ve ben olmaktan çıkacağım. Kasap, bakkaldaki adam herkes benim durumumu bilecek ve hepsi meraklı sorular sorarak, durumu görmek isteyecekler. Böyle düşünürseniz kimliğimi açıklamanın parlak bir fikir olmadığını anlarsınız." dedi.

Genellikle çift cinsiyetli doğan insanların daha yaygın olmasına karşın, çift penisli doğan insanlar oldukça nadir görülür. Annesinin daha önce 2 defa düşük yaptığı için oğlunun durumunu ortadan kaldırmak için bir cerrahi müdahaleyi kabul etmediğini söyleyen genç adam bu karardan memnun olduklarını söyledi.

1989 yılında doğan genç, ailesinin "cehennem gibi" geçen ergenlik yıllarında kendisine çok destek olduğunu ve kendisinin bir "ucube" değil de çok özel bir insan olduğunu sürekli ona anlattıklarını belirtti. 

Editör: Wan Haber