AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Öksüzkaya mesajında, ''Gazetecilik mesleği hem mesuliyetli hem de doğru bilginin zamanında ulaşması açısından zor bir meslektir. Bugün çok zor şartlarda çalışan basın camiası çok önemli görevler ifa etmektedir'' dedi.
Mesajında, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinin ve zamanında bilgiyi almasının, basın çalışanlarının fedakârca çalışmaları ile gerçekleştiğini belirten Öksüzkaya, şöyle devam etti:
''Hiç şüphesiz camianın pek çok sorunları vardır. Bu sorunların bugünde, tekrar tekrar görüşülüp, konuşulup çözümü istikametinde çalışmalar yapılması çok önemlidir. Türkiye'nin konuşan dili olan iletişim araçları internet, gazete ve televizyonlar, aynı zamanda ülkemizin tüm dünyaya karşı vizyonunu göstermektedir. Bu açıdan bakıldığında gazetecilerin ne kadar mesuliyetli bir görev ifa ettiği görülecektir. Tüm bu çerçevede tüm meslek mensuplarının çalışma şartlarının her geçen gün iyileşmesini diliyor ve çalışan gazeteciler gününü tebrik ediyorum.''
(ZB-Y)

10.01.2013 11:08:00 TSI

Editör: Wan Haber