Kayserisporlu futbolcular, İzmir deplasmanında oynadıkları Akhisar Belediyespor maçının galibiyetini uçakta kutladılar.
Karşılaşmadan sonra uçakla dönen Kayserispor'da moraller yerinde. Deplasmanda alınan galibiyetin coşkusuyla futbolcular, uçakta müzik eşliğinde göbek de attılar.
Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki uçakta yaptığı açıklamada, devre arasını iyi değerlendirdiklerini ikinci yarıya iyi hazırlandıklarını ifade ederek, ''Bunun meyvelerini de almaya başladık. Kayserispor, başarılı sonuçlar almaya devam edecek. Akhisar Belediyespor, sıralamada son sırada olmasına rağmen iyi bir ekip. Rakibimiz maçların sonuna kadar mücadele eden, fiziki mücadeleyi seven bir takım. Bizim de onlar kadar mücadele etmemiz gerektiğini konuşmuştuk. İlk yarıya çok iyi giremedik ve devrenin sonunda kalemizde bir gol gördük. Ancak oyuncularım, iyi bir dönüşe imza attı. Oyuncularımı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Sonuçtan çok memnunum. Bu sonuç hem bizi yukarılara taşıması açısından hem de moral açısından çok önemli. Maçı hak ettiğimizi düşünüyorum'' dedi.
Galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Kayserisporlu futbolcular da, maçta galibiyeti hak edecek bir mücadele ortaya koyduklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını söylediler. Futbolcular, genç bir kadroya sahip olduklarını, takımdaki uyumun her geçen gün arttığını ve bundan sonra da başarılarına devam etmek istediklerini ifade ettiler.
(ZB-RFK-S)

02.02.2013 13:26:14 TSI

Editör: Wan Haber